Štampani materijali

 

BLOKOVSKA ROBA

 

U našoj štampariji već dugi niz godina proizvodimo standarne obrasce (uplatni i isplatni nalozi-,1,2,3,4), otpremnice, dostavnice, priznanice, računi...

 Blokovsku robu štampamo na NCR papiru ili na običnom offset papiru.

 Blokovi mogu da imaju perforaciju (rupice ili linije pomoću kojih se lakše cepaju), numeracije (brojeve) ili da se klamuju (heftaju) ako je to potrebno, a postoji mogućnost i da imaju košuljicu od natron papira.


 

 FLAJERI

 Flajeri predstavljaju brz i jednostavan način za reklamiranje vašeg poslovanja. Iako su malih dimenzija, veoma su efikasni za masovnu komunikaciju i slanje informacija, a ulaže se samo mala količina novca.

1

            2             10            3   4                         

 

6            7            20            12        86

 

5

             8            9            1484

Koriste se na velikom nivou za svaki tip komunikacije jer omogućavaju upoznavanje pojedinaca sa Vašim poslovanjem, proizvodima i uslugama.

Takođe se koriste kada želite da klijente upoznate sa novim proizvodima i uslugama ili razvojem postojećih i kao takvi predstavljaju neposredan način oglašavanja.

 Dizajn flajera trea da istakne prednosti vašeg proizvoda (usluga) u odnosu na na vašu konkurenciju kao što su cena, kvalitet, vličina, brzina isporuke...


 

 BROŠURE

  Brošure su jedan od najefikasnijih marketinških alata za promociju vaše kompanije i ostavrivanje marketinških ciljeva kao što su stvaranje svesti kod kupaca o novom proizvodu ili usluzi koju se nudi,odnosno obaveštavanje kupaca o novom razvoju postojećih proizvoda i usluga.

2

            15            16            17     19

Ovaj komad papira mnogo govori o vašoj kompaniji i ima veliki uticaj na kupce u marketinškim kampanjama i zato brošure treba da imaju bogat sadržaj,kvalitetnu grafiku i naglašen tekst. Cilj brošure treba da buse stvaranje neodoljive potrbe za vašim proizvodima i uslugama u svesti čitalaca. Takođe, one bi treabale da stvore najbolju sliku preduzeća u očima kupca.

21

           22            23            25     27

 

24

            26            28            18

Postoji više varijanti brošura kojima možete opisati vaš proivod odnosno uslugu i predstaviti je potencijalnim kupcima. U zavisnosti od obimnosti informacija kojima želite da opišete svoj proizvod ili uslugu postoji nekoliko vrsta i formata brošura:

 Dva najčešća stila brošura su brošura na jednom listu i brošura u formi knjižice.


 

 FASCIKLE

 Fascikle nisu obični držači papira već predstavljaju važan detalj u poslovnoj komnikaciji koji može da prenese dosta bitnih informacija. Svakoj kompaniji su potrebne visokokvalitetne prezentacione fasikle koje će uvek koristiti svi zaposleni i prodavci pri svakom konaktu sa potencijalnim kupcima.

75

       76       7778

79       80        8182


Možete da odaberete fascikle različitih veličina, vrsta papira i dizajna, a opet da budete verni i jedinstveni svom stilu.

Kvalitetna fascikla je nešto što ljudi pamte a postoji mogućnost da uz njihiskompletirate neki od promotivnih proizvoda kao što su fleš diskovi, olovke, blokovi ili privesci , a sve to kako bi se vaš klijent osećao posebno.

 Najčešće vrste fasikli su:

 Fascikla sa dve klapne-štancovana fascikla sa prorezom za vizit kartu

 Fascikla sa tri klapne i gumicama (za zatvaranje)

 Kaširana fascikla sa lepenkom i debljinom rikne do 3 cm.


 REKLAMNE KESE

 Reklamne kese sa sito štampom - prava promocija za Vašu firmu. Reklamni materijal koji je i praktičan i povoljan.

Proizvodnja ovih ekskluzivnih ukrasnih kesa podrazumeva korišćenje najkvalitetnijeg papira (polu-kartona), sa sjajnom ili mat plastifikacijom.

1

            44            48            50     54

 


 

ROKOVNICI, KNJIGE I BLOKOVI SA SPIRALOM

 

34

        35        3637

 

40

        41        4243

44        74        138139

 

RAZNI REKLMANI MATERIJALI

 

4

        5        632

56        57        5859 

        61        626360